Betingelser og Vilkår

Læs venligst nedenstående betingelser for køb og levering, før du gennemfører din ordre.

Alle vores priser er inklusiv 25% moms. Priserne er dagspriser og gældende på bestillingsdagen.

Når du har afgivet din ordre, modtager du en e-mail, som bekræfter, at din ordre er registreret i vores system. Ordren vil normalt blive afsendt inden for ganske få dage. I tilfælde af, at leveringen forsinkes mere end 5 dage, kontakter vi dig via e-mail eller telefon.

Betaling foregår ved overførsel til vores bankkonto.

Forsendelser: Varen vil som hovedregel blive sendt som brev og shopsystemet pålægger selv porto på fakturaen. På det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i din besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige uheld, til dig.

Porto: portoen er beregnet ud fra Postnords brevporto, ønsker du varen sendt som Quickbrev, så skriv det venligst i feltet for kommentarer, så beregner vi manuelt portoen.

Fortrydelsesret: hvis du fortryder et køb, skal du meddele det via mail senest 14 dage efter modtagelse af varen.

Fortrydelsesretten gælder kun, hvid varen leveres tilbage i samme stand, som du modtog den. Det betyder bl.a. at labels skal være ubrudte og den originale emballage skal være ubeskadiget. Er en vare synlig brugt eller beskadiget ved tilbagelevering, forbeholder vi os ret til at tilbageholde et beløb svarende til værdiforringelsen.

Skriv venligst en mail til os, hvor du oplyser, at du har fortrudt dit køb og ønsker at returnere varen. Husk at oplyse ordrenummeret.

Når vi får varen retur, godtgør vi både pris og porto for vores fremsendelse af varen til dig. Du skal selv betale portoen for at returnere til os.

Forbehold for visning af varer og fejl i Webshoppen: Farvevisning på Cumputerskærme kan variere en del. Vær derfor opmærksom på, at skærmbillederne ikke altid kan vise den helt korrekte farve.

Vi tager desuden forbehold for prisfejl og faktuelle fejl, som skulle have indsneget sig i Webshoppen.

Hvis der er fejl i leveringen eller varen er ufuldstændig eller beskadiget.

Hvis der skulle være fejl i leveringen eller varen er ufuldstændig eller beskadiget, har du to års reklamationsret.

Orienter os venligst forud på mail inden du sender varen retur.

Kan reklamationen anerkendes, afholder vi (rimelige) forsendelsesomkostninger og ansvar for forsendelsen. I tilfælde af uenighed følger vi reglerne og retningslinjerne i den danske forbrugerlovgivning.

Persondatapolitik

De oplysninger du afgiver for at kunne foretage et køb i Webshoppen (navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse) registreres kun i vores ordresystem samt i vores faktureringssystem og videregives ikke til udenforstående.

Quiltinderne.dk -  e-mail: kratte@kratte.dk - cvr 50 63 00 56

Webshop fra e-hjemmeside.dk